hello world!
Udgivet: 24. maj 2018

Ny lov om håndtering af personlige oplysninger

Mange mennesker er de sidste 14 dage blevet bombet med en masse forskellige mail om den nye Persondataforordning, også kendt som GDPR som træder i kraft i hele EU pr. 25. maj 2018.

En lovgivning som nu gælder alle parter som håndterer personlige oplysninger som navn, adresse og den slags. Og det er noget som også frivillige foreninger som Globen Sport at følge retningslinjer for hvornår det er personfølsomme oplysninger og hvornår det ikke er det.

Derfor har Globen Sport ligesom alle andre også informeret sine egne medlemmer om det, så medlemmerne er klar over hvilken oplysninger som sendes til klubbens medlemsorganisationer som Danmarks Idrætsforbund (DIF), Parasport Danmark, Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) og Idrætssamvirket Aarhus.

Samtidigt har medlemmerne også fået en oversigt over hvordan man håndterer medlemmernes medlemsoplysninger som navn, adresse, mobil og e-mail, også medlemmernes kontooplysninger og kontingentoplysninger i forbindelse med skattefrie godtgørelser, medlemstilskud via fonde og legater, samt bogføring klubbens regnskabsprogram E-conomic og Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisor i Aarhus.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram