hello world!
Udgivet: 16. april 2024

Ny beklædning til Sim Racing m. GN Foundation

Klubben er vokset utroligt stort med nu 20 medlemmer inden for Sim Racing.

Stigningen og den store fremgang af medlemmer, er kommet efter klubbens deltagelse til stævnet i Finland, hvor der var en større eksponering og synliggørelse fra stævnet i januar 2024 gennem globensport.dk.

Ny beklædning kommer fra Globen Sport

I forbindelse med den store fremgang og større synliggørelse, så har klubben sammen med GN Foundation lavet nyt beklædning til medlemmerne.

Sidste år var det DSR – Deaf Sim Racing som lavede en bluse sammen med deres sponsorer og Globen Sport, men denne gang bliver det Globen Sports egen bluse og farver. På blusen markerer man støtten fra GN Foundation og tilknytningen til DSR – Deaf Sim Racing.

Hvad er Deaf Sim Racing?

Gruppen DSR (Deaf Sim Racing) er en gruppe som har eksisterede i mange år, og består af idrætsudøvere fra hele Europa. Gennem årerne har de været en mindre gruppe på 6-7 personer, men nu blevet større efter samarbejdet og støtten fra Globen Sport.

I dag er der en stor del af idrætsudøverne fra DSR – Deaf Sim Racing, som også er medlem af Globen Sport, derfor oplever eller se man ofte dem begge når døveidrættens Sim Racing nævnes eller eksponeres.

Er der forskel på Deaf Sim Racing og Globen Sport?

Det kan være forvirrende når en kører/idrætsudøver, både er medlem i Globen Sport og tilknyttet DSR – Deaf Sim Racing – men bare rolig, det er du ikke alene om.

Gruppen DSR (Deaf Sim Racing) er en uafhængig gruppe som sammen deltager til stævner med egenbetaling, eller med støtte fra deres sponsorer eller bidragsydere.

Globen Sport er en landsdækkende idrætsklub med hjemsted primært i Aarhus Kommune, og har sin egen esportsafdeling som primært er Sim Racing. Her støtter klubben sine medlemmer med tøj, medlemsstøtte, tilskud og udstyr til deres idræt – her er alle medlemmerne også tilknyttet gruppen DSR – Deaf Sim Racing.

Foto © Globen Sport

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram