hello world!
Udgivet: 23. februar 2014

Michael Vestergaard stopper som fodboldleder

Kassereren Michael Vestergaard stopper som fodboldleder i Globen Sport. Det meddelte han i går uofficielt under DM festen i fredags, og i går indgav han officielt sin fratrædelseserklæring til fodboldudvalget.

Klubbens formand Jeppe S. Nielsen er ligesom resten af klubben meget overraskede over den pludselige udmelding, og det var ikke noget man ikke lige havde forventet så kort tid efter hans indtrædelse som fodboldleder efter et halvt år som holdleder.

I forbindelse med nyheden om fratrædelsen har Jeppe ønsket, at udtale sig officielt som formand. ”Jeg er utrolig glad for, at Michael har skabt utrolige resultater siden han startede som kasserer uanset hvilket område eller titel han har haft ud over kassererposten. Selvfølgelig er det en tab, at han stopper som fodboldleder men det kan vi overkomme og jeg vil som formand gøre alt for, at Michael forsat vil sidde på kassererposten i Globen Sport”, fortæller Jeppe.

Indtil videre har Michael oplyst, at han træder tilbage af personlige årsager og har lovet klubben, at han vil komme med en officielt udmeldelse til medlemmerne og hjemmesiden globensport.dk i næste uge.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram