hello world!
Udgivet: 17. november 2016

Michael Vestergaard indstillet til ’Årets Ildsjæl 2016’ i Aarhus

I sidste uge jublede klubbens bestyrelse efter, at have modtaget en mail fra vestjyskBANK om indstillingen af klubbens kasserer Michael Vestergaard til ’Årets Ildsjæl 2016’ i Aarhus Kommune.

Nu igen er Michael blevet indstillet til den fornemme pris i Aarhus Kommune, ’Årets Ildsjæl’ som hvert år uddeles af vestjyskBANK i samarbejde med Aarhus Kommune og Århus Stiftstidende. Udover hæderen følger med prisen en check på 25.000 kr., som er øremærket et projekt, en særlig aktivitet el.lign. i foreningen.

I indstillingen står der gengivet, at indstillingen er sket på grund af værtskabet 9th Deaf Champions League Fodbold 2016 Maj Aarhus og hans utrættelige arbejde som organisationspræsident.

Udvælgelsesprocessen

De næste 14 dage vil indstillingskomiteen udvælge 5 kandidater til en slags semifinale, hvor man derefter vil afholde en slags finale med en uformel sammenkomst d. 15. december. Her vil ’Årets Ildsjæl 2016’ blive uddelt til en af de 5 kandidater af Rabih Azad-Ahmad fra Aarhus Kommune. 

Blev også indstillet for 3 år siden

For 3 år siden blev Michael også nomineret til prisen og kom i den mindre semifinale blandt 5 kandidater, og der blev udgivet en portræt artikel af ham og Globen Sport. Ved finalen som er den uformelle overrækkelse blev prisen dengang tildelt Gunvor Bjerre og Mads Bloch fra Den Kreative Skole, og efterfølgende fik vi oplyst rækkefølgen for de 5 kandidater og her Michael blevet nr. 2.

Gamle nyheder i arkivet fra 'Årets Ildsjæl 2013’

26. okt. 2013
Michael Vestergaard nomineret til idrætspris i Århus

31. okt. 2013
Portræt af Michael Vestergaard som nomineret til Årets Ildsjæl 2013

9. nov. 2013
Årets Ildsjæl 2013 i Århus: Den Kreative Skole
Hæder og anerkendelse til Michael Vestergaard

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram