hello world!
Udgivet: 23. februar 2017

Michael Vestergaard nomineret som Årets Leder 2016 i Idrætssamvirket Aarhus

Klubbens kasserer Michael Vestergaard er blevet en af de 3 nominerede til Årets Leder 2016 i Idrætssamvirket Aarhus og det er et stærkt signal om, at døveidrætten sidste år har markeret sig i et fremhævet år med mange idrætsevent i Aarhus.

Tidligere har arrangementet Deaf Champions League Football Aarhus været indstillet til Årets Arrangementspris, men blev ikke blandt de sidste nominerede til DM Festen i Aarhus Kommune, samt blev Michael Vestergaard i november sidste år indstillet til Årets Ildsjæl men heller ikke blandt de sidste nominerede til prisen. I klubbens bestyrelse jubler man med hænderne oppe, fordi det er en fantastisk anerkendelse til en succesfuld gennemførelse af Deaf Champions League Football Aarhus sidste år.

Idrætssamvirket Aarhus er en paraply- og interesseorganisation for de århusianske idrætsforeninger. Vi arbejder for at bedre vilkårene for den århusianske idræt. Her har de godt 89.000 medlemmer fordelt på de aarhusianske klubber, foreninger, afdelinger og specialafdelinger fra hele Aarhus og omegnen.

Hvert år udnævner de en Årets Leder og i går meddelte Idrætssamvirkets bestyrelse, at de har udvalgt de 3 endelige nominerede ud fra de mange indstillinger der er kommet fra idrætten:

Karina Vium – Lystrup IF Gymnastik
Michael Vestergaard – Globen Sport, Aarhus
Harald og Vibeke Lie – HASA Halliwick Svømmeklubben Aarhus

Globen Sport og Støtteforening DCL Sport ønsker Michael tillykke med nomineringen, og deltager desuden også i overrækkelsen på Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde d. 8. marts 2017 på Ceres Arena.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram