hello world!
Udgivet: 14. marts 2017

Michael Vestergaard kåret til Årets Leder 2016 i Aarhus

Klubbens kasserer i Globen Sport, Michael Skou Vestergaard, blev i sidste uge kåret som årets leder af Idrætssamvirket Aarhus på det årlige repræsentantskabsmøde på Ceres Arena.

I sidste måned have en komité på forhånd indsnævret feltet til 3 nominerede kandidater, der foruden Michael Skou Vestergaard også var Karina Virum fra Lystrup IF Gymnastik, samt Harald og Vibeke Lie fra HASA Halliwick Svømmeklubben Aarhus.

Michael har været en del af Globen Sport siden 2013, hvor han blev valgt som kasserer på klubbens generalforsamling. Tidligere havde han været aktiv i Idrætsforening Ahorn fra 1992-2011, Forening Deafbold 2010-2013 som i 2017 bliver til 25 års jubilæum i døveidrætten.

I sin korte tid i Globen Sport er Michael kommet i spil 2 gange til prisen som ’Årets Ildsjæl’ Aarhus Kommune, samt prisen som ’Årets Leder’ i Idrætssamvirket Aarhus som han vandt i sidste uge medfulgt af en vandrepokal fra 1962 og en check på 5.000 kroner.

Bestyrelsen i Idrætssamvirket Aarhus har kåret Michael som ’Årets Leder’ på baggrund af gennemførelse af Deaf Champions League Aarhus, samt hans omfattende CV gennem hans 25 års foreningsarbejde for døveidrætten og i den hørende idrætsverden.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram