hello world!
Udgivet: 10. oktober 2016

Medlemsportræt: Martin Astrup, gokart

Gokarten er nu blevet en fast og aktiv idrætsgren i Globen Sport, og det er sket efter futsal og fodbolden faktisk mere eller mindre er forsvundet fra døveidrættens danmarkskort. Derfor vil klubben gerne præsentere de forskellige medlemmer som også er i toppen af eliten og amatørgokarten i Jylland.

Her er den første præsentation af det nyeste medlem, Martin Astrup:

Martin Astrup kørte for første gang august 2015 til DDKC (Danish Deaf Kartring Club) i Vojens, og fandt ud af han var meget bedre end de fleste som også deltog. Derfor ville Martin gerne afprøve sig selv blandt hørende, og deltog så i AM serien til Liqui Moly Challenge stævne i Racehall og blev nr. 2.

12002037_10153579712759820_422451780662842434_n

De sidste 6 måneder har Martin været usikker på sig selv, da han meldte sig ind i Globen Sport i Aarhus og derefter meldte sig ud for, at melde sig ind i Døves Idrætsklub Viking i Vejle. Ikke alene det men så skulle han også gennem en større knæoperation, så kom han helt ude af form med manglende selvtillid og lyst.

Globen Sport havde ikke sluppet Martin helt, og det endte med han efter sin operation blev medlem igen og blev udtaget til døvelandsholdet i gokart til EM Gokart i Frankrig på B holdet. Derefter kom Martin sådan lidt småt tilbage, og her i efteråret kom han for alvor stærkt tilbage med en masse placeringer til forskellige stævner og dermed sat sig i toppen som en af de bedste AM kørere.

2016-09-18-13-20-30

Målsætningen for Martin er, at han gerne vil forsætte i samme spor som nu og vil arbejde mere med hans svagheder med fokus på kørefejl og det mentale. Martin er derudover også kommet med på det aarhusianske elitehold ’Pølle Racing Team’ sammen med holdkammeraten Patrick Lauridsen, hvor han i sæson 2017 skal køre mange forskellige løb, stævner og le mans på højt plan.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram