hello world!
Udgivet: 8. september 2018

Martin Jacobsen i top 3 efter 1. runde ved DM golf for døve

I dag lørdag d. 8. september 2018 blev 1. runde af DM Golf for døve afviklet i Løgstør Golfklub.

Mesterskabet er i år arrangeret af Dansk Døve-Idrætsforbund og værtsklubben Døves Idrætsklub START (Aalborg), og denne gang deltaget med 9 golfspillere fra 4 døves idrætsklubber i Danmark.

Klubbens golfspiller Martin Jacobsen deltager i B-rækken, og har en forventning om en samlet placering på top 3 i B-rækken – det er en målsætning som holder stik efter dagens 1. runde og håber samtidigt på en bedre placering i morgen ved 2. runde kl. 09:00 når de skal spilles om DM titlen 2018.

Martin siger til hjemmesiden globensport.dk, at der var været noget af det mest vilde skybrud i Løgstør. Det var ikke de optimale forhold at spille under, men han er godt tilfreds trods alt. I morgen fortæller DMI vejrudsigten, at det starter vådt om formiddagen når turneringen starter igen kl. 9 men tørvejr resten af dagen – her håber han på kunne spille sig til en bedre placering.

A-rækken (slagspil)

1. Lasse Emil Nielsen, START, 75 slag
2. Morten Jørgenden, VIKING, 90 slag
3. Tommy Andersen, VIKING, 112 slag

B-rækken (stableford)

1. Michael Rohde, DØVANIA, 33 point
2. Claus Jul Larsen, DØVANIA, 28 point
3. Martin Jakobsen, Globen Sport, 25 point
4. Søren Visholm, DØVANIA, 24 point
5. Bent Brøndum, DØVANIA, 23 point
6. Sten Fischer, VIKING, 11 point

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram