hello world!
Udgivet: 20. november 2016

Martin Astrup ny idrætsleder i GS Gokart

Nu starter version 3.0 fortæller den nye idrætsleder Martin Astrup, og håber får kontrol over den ukontrollerede gokart som idrætsgren. Det er ikke nødvendigvis en dårlig udvikling, men der skal skabes nogle faste rammer primært for Globen Sport men også gokarten generelt.

Marin Astrup er nu klubbens tredje idrætsleder, og erstatter Michael Vestergaard som øjeblikkeligt træder tilbage som idrætsleder. Michaels nye opgave bliver som turneringsleder for DM Gokart indendørs 2017 og 2018 i Racehall, hvor der er mange ideer til et større arrangement som kræver fuld fokus.

Martin Astrup som ny idrætsleder mener, at gokarten er blevet tilgængelig kun for eliten og man har glemt bredden. Den dag man valgte droppe det uofficielle Danish Deaf Karting Club (DDKC), så blev gokarten ødelagt på trods af man har vundet medaljer med et nyt landshold, og man har fået EM Gokart 2017 til Danmark. Til DDKC arrangementerne var der mellem 15-25 deltagere og nu til Danmarks første uofficielle udendørs DM for døve er der kun tilmeldt 7, så han vil bidrage til man skal samle alle gokartkørere i døveidrætten uanset sportsligt niveau.

Globen Sport ønsker Martin Astrup tillykke med hans nye idrætslederpost.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram