hello world!
Udgivet: 27. februar 2019

Lucas Gravgaard nr. 3 til Esbjerg Cup

I weekenden d. 23. februar 2019 afholdte Esbjerg Taekwondo Klub deres traditionelle Esbjerg Cup 2019, og fra Globen Sport deltog Lucas Gravgaard sammen med sin idrætsleder Peter Rothgardt til stævnet.

Globen Sport er ikke en selvstændig klub under Dansk Taekwondo Forbund, og deltager derfor til stævnerne i tæt samarbejde med Taekwondo Klubben Do i Aarhus. Ligesom de fleste døve idrætsudøvere, er de sammen med deres døves idrætsklubber også medlem i hørende idrætsklubberne for kunne være med til flere stævner og få flere muligheder.

Stævnet var for alle klubberne i hele Danmark som ville tilmelde sig stævnet, og målgruppen er alle med orange bælte og opefter som kunne deltage i stævnet i forskellige vægtklasser. I alt var 26 tilmeldte klubber til weekendens stævne.

Klubbens idrætsleder Peter Rothgardt fortalte om udfordringerne med, at der endnu engang ikke var modstandere til Lucas i hans egen vægtklasse. Derfor blev den første kamp lidt af en mundfuld, med en 10 kilo tungere modstander, som formåede at beskytte sig selv.

Der blev skabt en føring i første runde som var svær at indhente og Lucas fik en del point, men måtte se sig slået. Et par ordentlige upræcise og ulovlige spark i skridtet, fik Lucas i gulvet og tog hårdt på kræfter. Vi kan tage en masse med os hjem og fokus frem til næste stævne er cardio træning, samt fokus på hvordan dispositionen af ressourcerne skal lægges, fortæller Peter Rothgardt.

En lærerig dag og med en noget forslået kæmper med hjem i bilen. Globen Sport takker dem som tog sig til til at komme og bakke op om Lucas og håber at der i fremtiden vil dukke mange flere op da det er guld værd når man står på banen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram