hello world!
Udgivet: 11. april 2017

Laveste deltagelse i nyere tid til generalforsamling

Man skal meget længere tilbage i tiden, hvis man skal huske en generalforsamling med deltagelse af kun 8 personer. Det var noget som tyndede ret meget ud i de store lokaler i Idrætssamvirket Aarhus i weekenden, da Globen Sport afholdte sin årlige generalforsamling.

Til generalforsamlingen foregik det stille og rolig med gennemgang af årsberetningen, godkendelse af årsregnskaberne for både Globen Sport og for støtteforeningen. Samtidigt var der genvalg hele vejen i gennem fra formandsposten helt til den folkevalgte og statsautoriseret revisor.

På trods af nyhedsbreve og reklamer til medlemmerne om eksklusivt overraskelse efter fællesspisning på Dalle Valle i Aarhus, så var det ikke noget som var attraktivt for medlemmerne. Men alligevel blev det en uforglemmelig oplevelse for de 8 medlemmer i klubben.

Medlemmerne fik en gratis 1,5 times kørsel i Aarhus med drikkevarer efter fællesspisningen på Dalle Valle, hvor man til sidst sluttede til et VIP arrangement på Heidi Biers Bar.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram