hello world!
Udgivet: 19. august 2014

Kontingentbetaling fylder meget i Globen Sport

Enhver klubkasserers værste mareridt er det store arbejde med, at få medlemmerne til betale deres kontingent. I år har Globen Sport overhalet rekorden for dårlige betalere selvom man har rykket medlemmerne via e-mail og via klubbens Facebook profil, så har det ikke haft en positivt effekt på det stigende problem i Globen Sport.

I Globen Sport tilbyder man gebyrfrit afdragsordning hvis medlemmerne ikke lige kan betale kontingentet som opkræves hver halve år, og alligevel tager medlemmerne ikke den dialog med klubben om en betalingsaftale som gør, at medlemmerne stadigt kan være en del af klubbens gode sammenhold.

Det er ikke kun Globen Sport som har problemer med, at få medlemmerne til betale deres kontingent – samme problem har været for Døves Idrætsklub Viking i Vejle som har været tæt på, at trække deres fodboldhold ud af døveligaen fordi deres medlemmer ikke betalte kontingentet i starten af 2014.

Bestyrelsen i Globen Sport mener ikke, at det er kontingentets størrelse på henholdsvis 900,- og 1250,- om året der er problemet, men medlemmernes gennerelle holdning til klubben og de tilbud som medlemmerne får for deres kontingent.

I 2014 fik medlemmerne en gratis DM fest i kommunen til en værdi af 200,- pr. person, medlemsfest i marts til en værdi af 200,- pr. person og om 12 dage er der den store mesterskabsfest til en værdi af 500,- pr. person, samtidigt skal Dansk Døve-Idrætsforbund have 165,- i licens om året.

Det giver allerede et underskud når medlemmerne skal betale deres kontingent på 900 kroner om året, og så skal Globen Sport forsøge få transportstøtten, udgifterne til idrætsaktiviteter og de øvrige udgifter til klubbens drift dækket af sponsorer, fonde og legater. Samtidigt har Globen Sport i 2014 støttet medlemmerne på landsholdet for mere end 30.000 kroner og forventer flere udgifter i efteråret 2014.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram