hello world!
Udgivet: 11. december 2019

Klubben sender formanden på efteruddannelse

I efteråret 2019 har klubben haft sendt formanden Michael Skou Vestergaard på kursus, hvor han allerede har gennemført de 2 første kurser i teamledelse og konflikthåndtering hos IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Allerede til næste år skal han afsted igen, hvor kurserne er om forhandlingsteknik og WordPress.

Kurserne hos IBC Innovationsfabrikken er delvise efteruddannelses arbejdsmarkedsuddannelser, så derfor er de gennemført med særlig rabatpris fra Undervisningsministeriet og med kursustilskud fra Idrætssamvirket Aarhus.

Nogle af kurserne findes allerede i idrættens verden, men er kun varighed af 4-6 timer og til en højere deltagerpris, mens kurserne hos IBC Innovationsfabrikken er billigere på grund af formandens uddannelsesbaggrund og varer over 3 dage.

Her kan du se indholdsbeskrivelserne for formandens kurser:

IBC kursus - Teamledelse

IBC kursus - Konflikthåndtering

IBC kursus - Forhandlingsteknik

IBC kursus - WordPress

I begyndelsen af 2020 vil Globen Sport indgå dialog med IBC Innovationsfabrikken, hvor man gerne vil planlægge flere kurser for de øvrige bestyrelsesmedlemmer og idrætsledere i klubben.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram