hello world!
Udgivet: 20. august 2009

Kaya: GS altid i mit hjerte

Globen Sports forhenværende angriber, Ahmet Kaya, meldte for en måneds tid siden ud at han ville fortsætte fodboldkarrieren hos Døvania, for at hjælpe holdet grundet spillermangel. Hvilket også kommer til at holde stik, hvis alt går efter planen.

Således er Ahmet stadig i fuld gang med genoptræningen efter den alvorlige knæskade han pådrog sig for snart halvandet år siden. For tiden står den på løbetræning for at styrke knæet. Men efter nytår regner han med at være fit for fight, og klar til at tørne ud for Døvania.

Samtidig løfter han sløret for, at han ikke lige har lyst til at møde Globen Sport, der har været uhyggelig effektive i denne sæson, i Døveligaen.

Til sidst bekræfter Ahmet Kaya, at han er klubløs lige for tiden og først vil melde sig ind i Døvania, når han klar til at spille, hvilket altså tidligst bliver ved årsskiftet. Mens han til sidst slår fast, at Globen Sport altid vil være i hans hjerte.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram