hello world!
Udgivet: 25. juni 2014

Kæmpe mesterskabsfest d. 30. august 2014

Der er flere grunde til, at der skal arrangeres en kæmpe fest i Globen Sport og det har bestyrelsen nu besluttet skal gennemføres lørdag d. 30. august 2014 i Århus.

Selvom der hvert år er en DM fest for idrætsudøvernes i Århus, så vil Globen Sport gerne markere en festlig dag for alle medlemmer af klubben. De vigtigste idrætsudøvere er ikke dem som vinder medaljer og pokaler, men dem som er medlem og en del af Globen Sport – det skal fejres, mærkes og markeres lørdag d. 30. august 2014.

Bestyrelsen har valgt, at tilgodese de nuværende medlemmer af Globen Sport og ikke de medlemmer som er i restance eller melder sig ud i tide og utide. Derfor vil festen kun være åben for klubbens medlemmer som er medlem pr. 20. juni og betalt kontingent for resten af 2014 for, at belønne deres loyalitet i Globen Sport.

Bestyrelsen har besluttet, at mesterskabsfesten for klubbens medlemmer ikke vil være åben for andre, da det skal være en festlig dag og et socialt arrangement for klubbens medlemmer. Flere informationer kommer i starten af juli 2014.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram