hello world!
Udgivet: 11. januar 2020

Jobannonce: Ledsager søges til skytten Jan Winther

Klubbens skytte Jan Winther har brug for en ledsager, derfor opslår vi denne efterlysning og starter en eftersøgning efter en frivillig ledsager til ham. Ledsageren får et alsidigt arbejde, hvor man skal være Jan Winther behjælpeligt til træning og stævner inden for skydning.

Jan har et fysisk handicap og sidder i kørestol, men ledsagerens primære hjælp vil være noget kommunikationsformidling, praktisk hjælp med hans våben til stævner. Hans kørestol kan transportere en sportstaske med hjul bagefter, mens ledsageren hjælper med våbentasken.

Omfanget af det frivillige praktiske arbejde er ca. en gang om måneden over en weekend i forbindelse med landsholdets træningssamling, eller i forbindelse med et stævne som kan strække sig over en weekend eller flere dage. Det er meget forskelligt hvor træningssamlingerne og stævnerne afholdes i Danmark, men stiller ikke krav til ledsagerens bopæl da det er kemien som er afgørende.

Arbejdet er frivilligt, men efter aftale kan der ydes godtgørelse, dækning af udgifter eller andet efter aftale.

         

Alle kan søge, og der er ikke krav som sådan til ledsageren. Dog er det et højt ønske om, at ledsageren kan tegnsprog og har forstand på skydning. Men ikke et krav, da Parasport Danmark vil stå for sparring og oplæringen, samt der vil være tegnsprogstolke til træningssamlingerne og stævnerne.

Der er ingen frist, men gerne hurtigst muligt. Der vil være en samtale med klubbens formand Michael Skou Vestergaard på Sjælland, derefter vil en eventuelt endelig samtale være med skytten Jan Winther.

Du kan kontakte klubbens formand Michael Skou Vestergaard på mv @ globensport.dk ved ansøgning eller spørgsmål, eller muligheden for få en kopi af aktivitetskalenderen for 2020.

Under presseklips kan du læse adskillige artikler om Jan Winther og hans skydning.

         

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram