hello world!
Udgivet: 27. april 2019

Jan Winther modtager Vejle Kommunes Idrætspris 2018

Torsdag d. 25. april afholdte Vejle Kommune deres årlige Sportsgalla i Vejle Musikteater, hvor de hvert år ligesom de fleste kommuner i Danmark hylder idræts- og fritidslivet med prisuddelinger og underholdning.

Klubbens medlem Jan Winther deltog til sportsgallaen, og var en af de 120 idrætsudøvere fra de 19 forskellige foreninger fra Vejle Kommune, som fik overrakt Idrætsprisen 2018.

En pris som man får, fordi de i det forgangne år har vundet en guldmedalje i et nationalt mesterskab eller en medalje ved et internationalt mesterskab, og dermed havde repræsenteret lokalområdet på fornemste vis. Det gjorde Jan Winther, da han sidste år vandt danmarksmesterskabet i skydning i handicapidrætten sammen med Vejle Skytteforening.

Han fortæller, at han havde en rigtig god dag sammen med sin kæreste og glæder sig allerede igen til næste år, hvor han for et par uger siden igen vandt årets danmarksmesterskab og skal med til Vejle Kommunes Sportsgalla næste år.

Tidligere på året deltog Jan Winther også i DM Festen i Aarhus Kommune, og her er der måske ikke den store arrangementsmæssigt forskel på Aarhus og Vejle, men i Vejle er festen åben for alle mens festen i Aarhus kun er for idrætsudøverne og klubbens repræsentanter.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram