hello world!
Udgivet: 9. april 2019

Jan Winther igen danmarksmester for andet år i træk

I weekenden d. 6. – 7. april 2019 deltog klubbens medlem Jan Winther til det årlige danmarksmesterskab i Vejle Skytteforening, hvor han selv er medlem og har sin skyttelicens under Parasport Danmark (handicapidrætten).

I alt 70 deltog fra hele Danmark deltog til årets DM som hvert år afvikles som en større festlig begivenhed med masser af skydning lørdag og søndag, samt fest og socialt samvær lørdag aften.

Lørdagens første kategori var 40 skud, og de 8 bedste forsætter til finalen. Derefter skyder de med 2 skud, hvor den dårligste udgår og sådan forsætter hvert runde indtil der er 3 tilbage og placeringerne samles efter deres samlet point og skud. I denne kategori blev Jan nr. 5.

Søndagens program var med kategorien luftgevær 10 mtr. liggende som skydes med 60 skud. Turneringens form er den samme, hvor de 8 bedste forsætter til finalen og hvert runde med 2 skud indtil der er 3 tilbage. I denne kategori var det fantastisk præsentation som førte Jan til 1. pladsen, og sikrede ham danmarksmesterskabstitlen for andet år i træk, da han vandt den samme kategori sidste år.

Senere på eftermiddagen der også masterskydning med vandrepokalen som Jan skulle forsvare efter hans sejr sidste år, men desværre tabte Jan med kun 0,2 point efter første pladsen. Trods det lille nederlag, så er Jan godt tilfreds med sin præsentation. DM sluttes af med holdturnering, hvor der var 5 hold og her sikrede Jan en bronzemedalje sammen med sine holdkammerater fra Vejle.

Globen Sport ønsker Jan Winther stort tillykke med danmarksmesterskabet, og glæder sig til at fejre ham igen til DM Festen i Aarhus til næste år.

                

Resultater fra DM i Vejle d. 6. - 7. april:

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram