hello world!
Udgivet: 17. oktober 2020

Jan Winther har fået optimale rammer

Klubbens skytte Jan Winther har nu fået optimale rammer for sin skydning, hvor der er kommet ro på med faste stabile rutiner og rammer.

Efter flere år med forskellige medlemskaber sideløbende med Globen Sport, har han været påvirket af de mange udfordringer med tegnsprogstolkning til stævner, hans kørestol og de økonomiske krav for at dyrke idræt på eliteplan.

Nu jubler Jan med hænderne i vejret og endda med et højt brøl. Her er det ikke kun Jan, men også Parasport Danmark og Globen Sport som er glade, fordi han har fået en skytteklub som er medlem af de nødvendige organisationer som f.eks. Parasport Danmark, DGI m. flere.

Det er Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening som ligger tæt på hans bopæl i Fredericia området, og der kan han træne både 10 og 50 meters samme sted, så han skal ikke længere skal træne og bruge masser af tid på transport til f.eks. Herning, Vejle eller Aarhus.

I Globen Sport takker man Jan for sin tid i klubben, og ønsker ham god rejse med mere ro omkring sin skydning, ligesom han kan få en udvikling som ikke skal gå hurtigere end han selv ønsker. Det er et positivt resultat efter 2 år med en del uro omkring økonomi, kørestol, ledsager, tegnsprogstolke m.m.

Parasport Danmark har rost Globen Sport for det store arbejde de sidste 2 år, hvor de særligt er glade for at have skaffet midler til Jan, der gjorde det muligt for ham at få en ekstra hjælper med til VM Skydning i Australien. Derudover har forbundet også takket klubben for arbejdet med tegnsprogstolkning, ny kørestol og arbejdet med Fredericia Kommune m.m.

Globen Sport ønsker Jan tillykke med de nye rammer, og ønsker ham alt held og lykke med skydningen i Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening, samt vil være der når han igen melder sig ind og har brug for hjælp.

 

Foto © globensport.dk
Jan Winther til World Shooting Para Sport i Hannover, Maj 2019

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram