hello world!
Udgivet: 22. marts 2019

Jan Winther fik bronzemedalje ved Jysk Mesterskab 2019

Skytten Jan Winther blev igen nr. 3 i kategorien SH1 og fik bronzemedaljen under det jyske mesterskab i Skytternes Hus i Århus Nord, en placering som han også fik sidste år.

Når Jan deltager i kategorien SH1, så er det ikke en kategori som skifter efter ens resultater men efter ens handicap. SH1-klassen er nemlig for skytter med normal styrke og funktion i overkrop, arme og hænder. Derfor skyder SH1-skytterne helt uden nogen former for hjælp under turneringen i den klasse.

I de forskellige regionsstævner, jyske mesterskaber og danmarksmesterskaber er der mange forskellige skytter fra hele landet, og der sammenligner de deres niveauer, placeringer og resultater. For Jan Winther var det et tilfredsstillende resultat, da han ikke har fået et dårlige resultat end sidste år og han derudover har ligget syg den sidste måneds tid.

Som reagerende danmarksmester i handicapidrætten under Parasport Danmark, havde Jan store forventninger til at forsvare sin titel til mesterskabet d. 6. – 7. april 2019 ved Helagerskolen Vejle. Derudover skal Jan senere også afsted til World Shooting Para Sport i Hannover som finder sted samme periode i dagene 3. – 9. maj 2019.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram