hello world!
Udgivet: 3. maj 2019

(WSPS) Jan Winther er klar i Hannover

Klubbens medlem Jan Winther er nu ankommet til hotellet i Hannover, hvor han mødtes med resten af det danske landshold fra Parasport Danmark. Sammen med holdet skal Jan i dagene 4. – 7. maj 2019 deltage i den tyske turnering World Shooting Para Sport.

I morgen begynder Jan på sin første klassifikationstid fra kl. 15:30 til 16:15, hvor man på klassifikationen undersøger hans funktionsnedsættelse for at kunne placere ham i den klasse som han skal skyde. Både Globen Sport og Parasport Danmark forventer det bliver SH1, fordi det er den klasse han skyder til turneringerne i Danmark.

SH1-klassen er nemlig for skytter med normal styrke og funktion i overkrop, arme og hænder. Derfor skyder SH1-skytterne helt uden nogen former for hjælp under turneringen i den klasse. Men i den tyske turnering er der også en underopdeling i A, B eller C som er udtryk for hvor højt hans ryglæn må være.

Derudover er Jan tilmeldt skydekategorierne R3 10 m liggende og R6 50 m liggende, og her skal R3 skydes mandag eftermiddag og R6 skal skydes tirsdag formiddag. Når Jan skyder i de forskellige kategorier, kommer de bedste videre i finaleskydningen senere samme dag.

Globen Sport ønsker Jan held og lykke med turneringen, og takker mange gange Parasport Danmark for det tætte samarbejde omkring Jan og landsholdets deltagelse til World Shooting Para Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram