hello world!
Udgivet: 5. januar 2020

Jan Winther deltog til Swedish Cup 2020

Her i weekenden i dagene 2. – 5. januar 2020 deltog klubbens Jan Winther, hvor han repræsenterede sin handicapskytteforening HIVO fra Vejle. Det er første gang Jan deltager i den årlige svenske stævne, hvor han også deltager som repræsentant for paralandsholdet i skydning.

Det svenske stævne blev afholdt i Sävsjö Skyttecenter i Sverige, og deltaget af mange forskellige skytter fra forskellige lande i både pistol- og riffelskydning. Fra Danmark var der en stor blanding af handicappede, raske, damer og herrer fra forskellige danske skytteforeninger.

Inden for skydestævner kalder man normale skytter uden kørestol eller hjælpemidler, nemlig for en rask skytte uden en henvisning til være nedladende overfor de handicappede i kørestol eller med hjælpemidler. Men det er en henvisning til normale skytter i en klasse eller stævne for sig selv, mens handicapskydning eller paraskydning, som det også kaldes, vil være opdelt i klasser efter graden af skytternes handicap eller hjælpemidler.

I Jan Winthers del af stævnet deltog han i 60 skud i klassen ARM, og her skulle han skyde hver dag i kategorien sammen med 54 andre herre. I denne klasse er der 3 andre danske herre med, blandt andet også hans landsholdskammerat Jens Frimann. Hver dag når de har skudt de 60 skud, så udvælges de 8 bedste resultatmæssigt til finalen.

           

Den første dag var det desværre en dårlig dag for Jan, som kun formåede skyde 592,9 og få en placering som nr. 43. Men det fik han ændrede lidt på den anden dag, hvor han skød sig frem til 608,1 til en placering som nr. 31 og nåede lidt over landsholdskammeraten Jens Frimann med 607,5 med placeringen nr. 32.

På sidste dagen fik Jan sit bedste skyderesultat på hele 612 og kom op på placeringen nr. 26, mens holdkammeraten Jens Frimann desværre var lidt længere nede med 605,7 på placeringen nr. 38.

Til sine resultater fortæller Jan, at han er godt tilfreds med de sidste dages resultater. Men han var lidt ærgerligt over de første dages resultater, fordi han var træt efter en heldags køretur fra Fredericia til Sävsjö på over 500 km.

Til sidst vil Globen Sport gerne takke Jans kæreste Susan Stehn Eriksen for de mange gode billeder.

Alle resultaterne fra Swedish Cup 2020 kan ses her.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram