hello world!
Udgivet: 12. oktober 2019

Ingen finaleplads til Jan Winther for 10m luft 60 skud liggende

Så blev Jans første skydekonkurrence gennemført lørdag d. 12. oktober, og her skød Jan godt og gjorde som han havde fået besked på af landstræneren Jonas Jacobsson, var rolig og koncentreret under skydningen.

Han skød 628,8 point ud af 654 mulige, det rakte i dag til plads som nr 29, så ingen finale plads der.

Jan var ikke tilfreds og skuffet over sin præsentation, men fik senere en smil på læben og højt humør. Da landsholdets træner Jonas Jacobsson fortalte ham, at han havde vist en flot præsentation og gjort noget godt.

Han fortalte nemlig Jan, at han havde slået Jonas gamle konkurrenter, nemlig den tidligere VM-guld vindere, en sølv-vinder fra Para-olympiske lege 2000 (PL) og guld-vinderen af den samme disciplin i sidste uge, i Queensland State Championship, Natalie Smith, hvor Jan vandt sølv.

Jonas Jacobsson er landstræner for det danske parasport landshold, og er tidligere svensk sportsskytter, der har vundet flere guldmedaljer på de Paralympiske lege. Han har deltaget i ni på hinanden følgende sommerparalympics fra 1980 til 2012 og vandt i alt sytten guld, to sølv og ni bronzemedaljer. Se billedet her:

     (Klik for stort format)

Kvota-udregningen, for pladser til PL, er et større regnestykke, som vi håber er mere overskueligt efter næste konkurrence. I morgen står den på R7 Hel-match træning med kal 22 riffel, hvor konkurrencen afholdes i overmorgen.

Hel-match er den mest alsidige og svære disciplin. Den består af tre skydninger af hver 40 skud. Første knælende 40 skud, derefter omskiftning på 7 minutter til liggende 40 skud, 9 minutters omskiftning til stående 40 skud. Prøveskud er medregnet i omskiftningerne. Det er en ny disciplin for Jan, men han har vist stort potientiale og forventningerne er store.

Der er 28 konkurrenter i hel-match.

               

---

Resultater:

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram