hello world!
Udgivet: 2. oktober 2019

Jan Winther ankommet til Brisbane og forbereder sig på træning

Så har klubben fået den første hilsen fra Australien, hvor klubbens idrætsleder Jan ’Fætter’ Winther skriver:

Vi ankom på hotel-lejligheden, i Brisbane, i nat kl. 0130, efter en meget lang flyvetur, med en mellemlanding på 2 timer i Dubai. Hotellet ligger 3 km fra Brisbane centrum og 30 minutters kørsel fra skydebanen.

Dagen i dag er gået med transport af våben og skydeudstyr til banen, trænermøder og derefter en sightseeing i Brisbane centrum. Aftenen skal bruges på at holde sig vågen, selv om vi er drøn trætte, så vi kan få vendt døgnrytmen til lokaltid.

Lokaltid er dansk tid plus 8 timer. Vi har grinet meget i dag, da der er meget nyt at vænne sig til, de kører i den forkerte side af vejen, når solen er på sit højeste, står den i nord, et helt andet dyreliv og en masse andre små ting.

Træningen går i gang i morgen tidlig, torsdag, kl. 0900 og kører på til kl. 1200, hvorefter der er hvile resten af dagen. Fredag er Jan og de andre skytter tilmeldt Queensland State Championship, som bliver god opvarmning inden VM i Sydney.


Fra venstre med ryggen til, ses Jens Frimann og Jan Winther.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram