hello world!
Udgivet: 10. juni 2016

Jagten efter medalje ved EM Gokart i Frankrig

Billedet fra venstre ses klubbens medlemmer Franklin, Dennis, Patrick og Laurits.

Danmarks populæreste og dygtigste døvelandshold for øjeblikket må være klubbens medlemmer som er EM mestrene ses fra venstre Franklin Richter, Dennis Kaae, Patrick Lauridsen og Laurits Dahlstrøm. De er lige nu i Frankrig for at forsvare deres EM titel i gokart i morgen, og derefter vil vi vide om Danmark forsat vil være EM mestre eller bare i toppen af internationalt døvegokart?

Klubbens medlemmer Franklin Richter, Dennis Kaae, Patrick Lauridsen og Laurits Dahlstrøm har været mindre ukendt for de fleste i døveidrætten inden for gokart, men pludselig på et år er der kommet meget fokus og anerkendelse for deres præsentationer. Ikke alene fik de EM titlen sidste år, men de fik også tildelt prisen ’Årets Idrætspræsentation 2015’ af Dansk Døve-Idrætsforbund i sidste uge.

Team A:

Franklin Richter, Globen Sport
Laurits Dahlstrøm, Globen Sport
Dennis Kaae Kondrup, Globen Sport
Patrick Lauridsen, Globen Sport

Team B:

Tobias Davidsen, Globen Sport
Ian Andersen, Viking
Frank Vogel, Viking
Martin Astrup, Globen Sport

Mens andre idrætsgrene, landshold og klubhold er faldet i gennem med deres internationale præsentationer, så er gokarten blevet populært og mod alle forventninger vandt de EM gokart sidste år i Nordirland. Nu er der flere som venter spændt på om der kommer medaljer med hjem denne gang fra Euro Nations Deaf Karting Championships 2016 i Frankrig?

I Globen Sport har man gjort meget ud af, at udvikle dem og tilmelde dem forskellige løb. Her er man overbevist om unikke enestående præsentationer fra alle medlemmerne, og håber det vil være nok til hive hinanden op til en EM medalje ved lørdagens Euro Nations Deaf Karting Championships 2016.

Held og lykke til jer alle sammen!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram