hello world!
Udgivet: 31. august 2009

Jacobsen: "Vi kan udrette noget stort"

Fra dags dato vil der hver dag komme et nyt interview med en af Globen Sports landsholdsspillere, som den 30. august flyver med resten af den danske Deaflympic besætning til Taipei City.

I dag krydsforhører jeg Martin Jacobsen om Danmarks chancer for metal, om landsholdets stærke side og meget andet.

God fornøjelse!

Hvad er dine forventninger til landsholdet?
Jeg har store forventninger til landsholdet. Det er en rigtig spændende trup vi har. Vi skal holde sammen hele vejen under Deaflympic, så kan vi udrette noget stort.

Hvilket landshold ser du mest frem til at møde?
Jeg ser meget frem til mødet med Argentina. Mest fordi det bliver spændende at se om de har individualister på niveau med det virkelige Argentina. Måske ser vi en døv Maradona eller Messi. Jeg vil også gerne have revanche mod England fra EM i Portugal.

Hvad det danske landsholds største force?
Vores primære styrke ligger nok i det offensiven, vi har mange spillere der spiller offensivt fodbold. Det bliver spændende at se om vi laver masser af mål under Deaflympic. Til sidst må vi ikke glemme, at vi har to rigtige gode målmænd i Søren Jensen og Ken Lillesø.

Hvad mener du landsholdets svageste punkt er?
Det er svært at sige hvor vores svage punkt er. Måske skader; der er mange af os der altid kommer til skade under EM slutrunder og Deaflympic. Et andet svagt punkt kunne være, at der er nogen få, der aldrig har prøvet at spille "store kampe". Men vi skal vise hele vejen, at vi står sammen, så vi er de bedste!

Hvilket land bliver jeres største udfordring på vejen til guldet?
Europamesterne fra Frankrig, Spanien, England og Tyskland. De har alle stærke spillere.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram