hello world!
Udgivet: 1. september 2010

Interview med det nye trænerteam

Globen Sport er klar til en ny sæson med et nyt trænerteam. Men hvilke forventninger og målsætninger har det nye trænerteam med den stærkeste trup nogensinde i Globen Sports 7-årige historie. Få svaret her.

JG = Jakob Gade
KHK = Kristian Holger Kappendrup
TH = Tobias Holland

Hvad fik dig til at tage jobbet?

JG: Fordi Globen Sport har en meget spændende udfordring i den kommende tid, hvor det handler om ikke blot at genvinde DM, men vi vil også bevise at vi er et tophold i Europa. Hvor vi har spillet semifinale i tre Champions League (DCL, red.) turneringer i træk. At være træner for et hold som skal spille om en topplacering i DCL er et rigtig tiltrækkende job, den slags opgaver oplever man ikke hver dag, så vil jeg nyde hver eneste øjeblik, når vi spiller i europæisk sammenhæng.

Og for at genvinde DM for tredje år i træk,  som vil medføre at Globen Sport beholder DM pokalen i vores korte historie, det håber jeg at opleve.

KHK: Jeg har altid gerne ville være træner. Det er være med til at forbedre de enkelte spillere til fordel for holdet, er sjovt og udfordrende for mig. Har også tidligere haft gode erfaringer med at arbejde sammen med Jakob Gade, og nu hvor Tobias også er med, kan det jo kun blive bedre.

Og der kommer helt sikkert også nogle spændende oplevelser hvis vi når videre til CL. Altid spændende at spille mod hold fra andre lande.

TH: Efter et år hvor jeg har været træner for Globen Sport, fik jeg mere motivation og smag for trænerjobbet. Jeg er utrolig glad for, at Kristian og Jakob vil have mig som assistenttræner, uden at tøve et sekund sagde jeg ja, også fordi jeg havde et godt år sammen med GS sidste sæson. Jeg glæder mig til den nye sæson og til samarbejdet med Kristian og Jakob.

Hvad forventer I af det spillermateriale I har til rådighed, der bl.a. tæller 16 bruttolandsholdsspillere?

JG: Jeg er meget tilfreds med vores spillemateriale, det er den stærkeste trup nogensinde i Globen Sports historie. Således forventer jeg at vi skal genvinde DM samt gøre et alvorligt forsøg på at vinde DCL.

KHK: En træners lod er at få det mest optimale ud af det spillermateriale man har til rådighed. Mener vi har en stærk trup, spiller for spiller. Men forventer alligevel at vi skal blive bedre, ellers føler jeg ikke at jeg har bidraget med noget.

Hvad mangler holdet for at være komplet?

JG: Det er svært for mig at svare på, fordi holdet med 16 bruttolandsholdspillere er komplet, hvis jeg skal nævne en ting vi mangler, må det være en vaskeægte klassespiller på højrefløj. Men mange af vores spillere kan alligevel spille på position til fuld tilfredsstillelse. Samtidig er der mange af vores spillere der er alsidige og kan spille på flere positioner. Det giver os et let arbejde som træner.

KHK: Et komplet hold, er det unikke hold som ingen kan slå. Så der mangler vi en del...

I overtager et hold der er ubesejret i 2 år, som har vundet de sidste 15 Døveliga-kampe og netop har præsteret at gå gennem hele sæsonen uden at sætte point til endda med 75 mål til følge. Kan holdet fortsætte hvor det slap? Føler du der hviler et stort pres på dig?

JG. Det er utrolig et flotte resultater Globen Sport har lavet de sidste par år. Det bliver muligvis svært gentage dette resultat, det kræver flere elementer at lave et stort og fanatisk resultat, det kræver at spillerne er i topform, topmotiveret og marginen skal være på vores side, ingen udvisninger etc. Men jeg tror på at vi genvinder DM med vores nuværende materiale. Jeg føler at vi kan klare det pres.

KHK: Det vil uden tvivl være en god skalp at få for de andre hold, hvis de kan slå mestrene fra GS. Så vi skal i år forvente at vi bliver mødt af modstandere som har motivationen til at slå os. Så vi skal være koncentrerede i hver eneste kamp. Det bliver et psykisk pres på både spillere og trænere, men jeg forventer at vi  kan modstå det pres og vise at vi er et mesterhold.

Hvad er jeres mål i Døveligaen, DCL og DM i Futsal? Satser I på The Treble?

JG + KHK: Det er klart at det er meget vigtig at genvinde DM, hvor Globen Sport har mulighed for at beholde denne vandrepokal. Vores spillere kræver at vi vinder DM, det giver direkte adgang til Deaf Champions League. Det er et must for Globen Sport. Alt andet end det er en kæmpe skuffelse for os alle.
Vi vil gerne opleve at vinde Deaf Champions League igen. Men at vinde en medajle vil vi være tilfreds med. Når vi semifinalen er vores målsætning opfyldt, men selvfølgelig går vi efter guldet!

TH: Jeg er enig med Jakob, at vi skal sigte højest på DM og Deaf Champions League, vi har jo en god trup, som Jakob siger, er det en historisk stærk trup vi har.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram