Info om kommunikation

  • Bemærk: Forventet svarfrist inden for 1 uge = 7 dage (frivilligt foreningsarbejde).

Klubbens kommunikationen kan foregå på flere forskellige måder, hvor medlemmerne med samtykke har muligheden for at bestemme kommunikationsmetoden til/med klubben.

Ved indmeldelse giver man automatisk klubben samtykke til, at klubben må sende de vigtigste informationer via mail som f.eks. generalforsamling, beslutninger eller andet omkring dit medlemskab.

Du kan kontakte og komme i kontakt med Globen Sport på følgende måder:

Her er det den ansvarlige fra Globen Sport som besvarer henvendelserne, men hvis du ønsker direkte kontakt til en bestemt ansvarsperson eller bestyrelsesmedlem, så kan du finde dem her: https://globensport.dk/bestyrelsen/

  • Kommunikeres der via e-mail så får resten af bestyrelsen CC-kopi for orientering og information om klubbens daglige virke. På de sociale medier har hele bestyrelsen adgang, og kan fælles deltage i kommunikationen.
E-mail fra klubben:

Alle mail fra klubben bliver sendt fra info (a) globensport.dk, så det er vigtigt at man selv indstiller sin mailboks til at modtage mail fra klubben.

Klubben tager ikke ansvaret for mails som medlemmerne ikke reagerer, svarer, overser eller ikke modtager (SPAM mappe/Uønsket post) – så længe klubben kan dokumentere mailen er sendt til medlemmerne eller til det relevante medlem.

Telegram kommunikationsgrupper:

Globen Sport har forskellige medlemsgrupper på Telegram fordelt over de forskellige idrætsgrene, hvor det er frivilligt for klubbens medlemmer være med i gruppen.

I gruppen poster klubben informationer om kontingent, arrangementer, status eller andet som kan være relevant eller vigtigt for klubbens medlemmerne i den pågældende idrætsgren. Derudover er det også muligt for medlemmerne at kommunikere indbyrdes, eller have en dialog eller debat med klubbens bestyrelse i gruppen.

I gruppen kan der være flere løbende informationer til medlemmerne, da e-mailen er forbeholdt de vigtigste skrivelser med informationer eller opsamling til medlemmerne.

 Discgolf

'Klik her' for invitation til Discgolf

Fodbold

'Klik her' for invitation til Fodbold

Fodboldrejser

'Klik her' for invitation til Fodboldrejser

Futsal

'Klik her' for invitation til Futsal

Gokart

'Klik her' for invitation til Gokart

Golf

'Klik her' for invitation til Golf

One Wheel

Ingen gruppe!

SimRacing

'Klik her' for invitation til SimRacing

Skydning

'Klik her' for invitation til Skydning

Taekwondo

'Klik her' for invitation til Taekwondo

Triatlon

'Klik her' for invitation til Triatlon

Når du klikker på ikonet/linket, så inviteres du ind i gruppen og bliver godkendt hvis du er kontingentbetalende medlem. Samtidigt giver du samtykke, som du kan trække tilbage igen ved melde dig ud af gruppen.

Siden sidst opdateret d. 1. april 2024

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram