hello world!
Udgivet: 7. september 2016

Igen guld til GS Gokart i 5. afd. Sommer Le Mans

I går blev den 5. afdeling af Sommer Le Mans kørt med GS Gokart med makkerne Martin Astrup og Laurits Dahlstrøm, hvor endnu en gang så et flot samspil som bød på en guldmedalje og næsten en fejlfri kørsel i Racehall i Aarhus. 

Martin startede først, for ham var det lidt af en uvant situation, da Laurits har startet de andre gange.

Fra en pole 6, kørte Martin hurtigt op på 4 pladsen og et par omgange senere op på 3 pladsen overall og 1 pladsen i AM klassen. Efter cirka 20 minutters kørsel begyndte Martin at mærke trætheden i hans arme, fra de andre løb, som han kørte et par dage tidligere. Martin udtaler at han kunne mærke at der kom småfejl i hans kørsel og samtidig var han ved at hente andre kører med næsten 1 omgang og havde forinden sat løbets 3 hurtigste tid.

I stedet for at tabe dyrebare sekunder til de forankørende, og lade de bagfrakommende indhente tid, valgte Martin at vinke til Laurits, for at bytte plads før aftalt tid. Laurits var heldigvis klar på nul komma fem, og kunne køre det sidste lange stint hjem og her udviste Laurits stor stabilitet hele vejen hjem til det ternede flag.

GS Gokart kom i mål på 3 pladsen overall foran en del pro-kørere og snuppede dermed også 1 pladsen i AM gruppen og Martin kunne hente den anden guldmedalje i dette års Sommer Le Mans.

Til sidst blev Laurits en af de 5 udpegede kører som skulle kontrolleres for om vægtreglerne var overholdt og Laurits klarede det med det mindste marginal, 0,1kg over mindste vægten.

Kommentar fra Laurits Dahlstrøm:

"Martin Astrup er en rigtig rolig fyr, som jeg er stolt af, at køre sammen med. Han har altid lyttet, både kritisk og konstruktivt. Han har taget alt til sig, og har udviklet sig rigtigt meget i løbet af serien, som udklækkede hans første guldmedalje til 4 afd. Idag var jeg så tilbage på banen og kunne se Martin tage den første stint og han kom meget hurtigt med i front og havde allerede føringen i AM klassen, og hang godt fast bagved 3 pro kørere og her afventede han smukt på at nogen skulle lave skønhedsfejl og det blev belønnet med en 3 plads overall, og næsten en hel omgang foran 2'eren i AM klassen. Med dette forarbejde af Martin, blev arbejdsbetingelserne ikke så hårde for mig, og vi kunne slutte dagens løb som Nr.3 overall, og som Nr.1 i vores klasse.

Laurits afslutter det med, at klubben Globen Sport bestemt kan være stolte af Martin Astrup som gokartkører for klubben.

Martin Astrup er den nyeste medlem i GS Gokart, og har deltaget i mange forskellige turneringer for både døve og hørende. Han deltog desuden for døvelandsholdet i gokart for B holdet til EM gokart i Frankrig, og fik faktisk en udmærket resultat som man kan være tilfreds med ligesom han brager i gennem med flot kørsel i Racehall i Aarhus som udløser en hele del medaljer under dette års Sommer Le Mans.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram