hello world!
Udgivet: 31. januar 2016

Idrætsudøvernes dag til DM Festen 2015 i Aarhus

For tredje år i træk deltog Globen Sport sammen med klubbens idrætsudøvere, ledere og frivillige med til kommunens årlige fest i Aarhus Musikhus. DM Festen er en årlig festdag, hvor Aarhus Kommune og Eliteidræt Aarhus i samarbejde med Idrætssamvirket og Århus Stiftstidende fejrede alle årets århusianske idrætsmestre.

I år var Globen Sport repræsenteret med 12 ledere og idrætsudøvere, hvor deltagelsen af DM mestrene i år desværre var mindre ligesom sponsorerne heller ikke i år var repræsenteret.

Laurits Dahlstrøm
Lucas Gravgaard
Benjamin Knudsen
Nicolaj Molbo
Kasper Murez Jørgensen
Patrick T. D. Lauridsen
Morten Jørgensen
Søren Glad Lood-Jørgensen
Michael Vestergaard
Søren Bøgsted
Kim Bøge Andersen
Steffen Røntved Olsen

Årsagen til den mindre deltagelse skyldes, at man af GS medlemmerne også er medlem i Deaf Futsal Team, og havde en vigtigt oprykningskamp i Københavnsserien. Under VIP middagen kunne vi også fejre, at Deaf Futsal Team og GS medlemmerne er rykket op til 1. division efter en dramatisk sejr på 5-4.

Festlighederne startede med 2 timers VIP middag med ledere, idrætsudøvere og gæster fra de forskellige klubber, og efterfølgende underholdning og awardshow sendt LIVE direkte fra Aarhus Musikhus på TV2 Østjylland.

Afterparty blev i år afholdt ved VIP Loungen på Royal Scandinavian Casino i Aarhus.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram