hello world!
Udgivet: 15. september 2022

Ian blev nykåret mester med VM billet

Klubbens medlem Ian Andersen deltog i weekenden til Danish Rental Kart Championship 2022 (DRKC), som blev arrangeret og afholdt i Vandel Gokart.

Weekendens stævne var et uofficielt danmarksmesterskab i udlejningsgokart, hvor de forskellige kører var opdelt i A-B-C rækkerne, U18, senior og damerækken.

Her deltog klubbens medlem Ian Andersen med økonomisk støtte til stævnet, hvor han ikke repræsenterede Globen Sport som klub, men sig selv som gokartkører. Derfor deltog Ian Andersen i stævnet sammen med andre kørere, som ikke var medlem af klubben.

Til weekendens løb skriver Ian til hjemmesiden globensport.dk:

 2. plads i Danmarksmester
1.
plads i Oldboys +40
2. Pladsen i Overall + Billet til Kart World Championship 2023 i Belgien!

Alle de 3 heats og semifinale vandt jeg først plads også DRKC 2022 hurtigst omgangstid, så samlede point lå jeg top i stilling inden finalen.

Jeg startede forrest i startplacering, men senere i løbet tog Nikolaj Marsengo min plads! Indtil videre har jeg kæmpet så hårdt og tætteste dyst med ham, inden målstregen kom jeg som nummer 2 og kun 0,100 sekund fra den vindende. Utroligt ræset med Nikolaj og Marcus.

En fantastisk dag i Danish Rental Kart Championship 2022 med højt god stemning både udenfor og på banen. Og jeg havde meget god fart i hele dagen, min selvtillid var top. Jeg kunne godt have vundet i Danmarksmester hvis jeg havde forsvaret mig hele vejen mod målstregen. Jeg var lidt skuffet efter løbet, men jeg er stolt af min stærke præsentation på banen. Så jeg må prøve næste år!

Stort tillykke med Danskmester til Nikolaj Marsengo og 3 plads til Jesper Jyde 🏆🏆

Stort tillykke med 2 og 3 plads Oldboy +40 til Jesper Jyde og Christian Jessen 🏆🏆

I klubbens regi støtter Globen Sport sine medlemmer rigtigt meget med økonomisk støtte, så det giver medlemmerne flere muligheder for stævner, kvalifikationer og præsentationer. Derfor er det en stor glæde, at Ian Andersen i weekenden blev nykåret danmarksmester, og skal til næste år med til VM i udlejningsgokart 2023.

Stort tillykke til Ian Andersen 🙂

 

Privatfoto © Ian Andersen

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram