hello world!
Udgivet: 21. juni 2023

Ian Andersen igen på podiet ved Danish Rental Kart Championship 2023

Klubbens medlem og gokartkører Ian Andersen deltog i weekenden til 2. afdeling Danish Rental Kart Championship 2023 ved Vandel Gokart, og her vandt han igen i to klasser.

I forbindelse med stævnet fortæller Ian til globensport.dk

Inden løbet lovede Ian sig selv, at han skulle være bedre og stærkere end det første løb for godt en lille måned siden. Og det fik Ian gennemført i weekenden med 2 gange førstepladsen i to heats og en enkelt på anden pladsen.

Derefter kom han videre til semifinalen, og startede som nummer et efter et stærkt løb som den førende under hele løbet.

Ian kom i A-finalen og startede som nummer 2 efter han kom tæt på den førende Nikolaj Marsengo. Under løbet lå de utrolig meget tæt med god afstand under hele løbet. De blev målt ind i mellem til at ligge mellem 0,3 - 0,7 sekund, det endte med Ian kom i målet 20 minutter efter med en tidsforskel på 0,7 sekund efter Nikolaj.

Ian ønsker være bedre og stærkere, så han kan vinde mesterskabet til september når den sidste og 4. afdeling bliver afviklet. Men lige nu tager han et løb og en afdeling ad gangen, så næste mission bliver efter sommerferien d. 20. august 2023.

Ian fik kørt den hurtigste omgangstid for både løbet og finalen på 54,052 sekund.

Resultater:

1. Heat - 1 plads
2. Heat - 1 plads
3. Heat - 2 plads
Semifinale - 1 plads
A-Final - 2 plads

Samlet placeringer:

Master: 1 plads
A-Final: 2 plads

Foto © Camilla Sørensen

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram