hello world!
Udgivet: 24. august 2022

Ian Andersen deltog til Racehall of Champions 2022

Racehall of Champions (RHOC) er den officielle indendørs gokart mesterskab, hvor klubbens gokartkører og medlem, deltog over 2 dage i individuelle mesterskaber med forskellige vægtklasser, samt den afsluttende store 6-timers Le Mens.

Det er et årligt arrangement med amatører og professionelle kørere som deltager fra hele verden. Gennem mange år har det været i Aarhus, men efter åbningen af Europas største indendørs gokartcenter i Taastrup, som bliver disse også afholdt på den anden side af landet.

Mesterskabet fandt sted i dagene d. 20. – 21. august 2022, og her beretningen fra Ian Andersen til hjemmesiden globensport.dk:

3. plads til Racehall of Champions 2022 (85kg klasse)

Det var et godt resultat, før løbet havde jeg håbet at det blev en top-3.

Faktisk en uge inden, fik jeg besked af mine tidligere forsvar mesterhold med 2 kørere, at de afbud. Så jeg havde kun 1 uge til at finde to kører mere til mit hold. Det lykkedes mig at skaffe to kørere på samme dag.

Jeg kendte ikke deres niveau, men jeg håbede på vi kan få et godt resultat til RHOC 6 timers Le Mans.

Jeg kørte 3 timer ud af 6 timer, Alexander og Anders kørte omkring 1,5 timer hver. Så vi ender på en 3 plads. Glad for et godt resultat for mit hold med Alexander Adler Lauritzen og Anders Hyldal. Tak for de ville kørt for mit hold og godt kørt af gutter.

9. plads til Racehall of Champions 2022 (85kg)

Jeg havde forventet at karts var ikke ens, jeg var uheldig ramt med de dårlige karts. Betød at jeg kunne ikke køre så stærkt, da motor havde ikke så megen kraft. Det værste oplevet var da jeg havde løse baghjul 2 omgange, og endt med at tabe baghjul og rundt af bane. Jeg stod af og gik på midt af bane og venter til de var færdig. Ikke skøn fornemmelse. Men sket er sket.

Finalen: Jeg fik en god kart, startede som 14 og indhentede til 4 plads indenfor 10 omgange. Men ikke nok point til at indhente til top-3. Måtte takker for denne gang, vi ses til næste år og forhåbentligt ender på podiet igen.

Mine resultater var:

1. Heat: 6 plads

2. Heat: DNF (Min baghjul faldt af)

Final: 4 plads

Hjemmesiden med deltagere, resultater m.m. fra Racehall of Champions kan ses her.

Privatfoto © Ian Andersen

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram