hello world!
Udgivet: 2. maj 2015

Hyldest til GS teamchef Michael Vestergaard for DCL Fodbold Tyrkiet

Klubbens trænere Brian Bille og Ronnie Lind har sammen med spilleren Jeppe S. Nielsen skrev en hyldest til holdets teamchef Michael Vestergaard for hans arbejde under DCL Fodbold i Tyrkiet. Ligesom de andre hyldester er det også blevet indsat på hans private Facebook profil og det har også ført en stor anerkendelse for hans frivillige arbejde som særligt er blevet bemærket i Globen Sport de sidste par år.

Michael Vestergaard
Teamchef, Globen Sport 

 Også en hyldest til Michael. Du er grunden til Globen når så langt med en professionel organisation. Du fik samlet hurtigt et stærkt ledelse team, der bestod af forskellige individ type men alle besidder af samme mentalitet som dig. Det var et genialt træk, som ingen forudså. Din mentalitet består af ydmyghed, tålmodighed, disciplin og passion, som meget få besidder. Selv om de andre ledere var nye i forhold til din erfaring havde du alligevel overskud til at oplære dem allesammen, selv træner teamet.

Du gav holdet en speciel ånd at alle ville kæmpe til døden for dig og omvendt. Du er meget vellidt og populær hos Globen Sport, samtidigt kan du holde fødderne på jorden og udvise professionel arbejdsmoral, der smitter af på ledere, spillere og trænerteamet. Dig finder man aldrig i den danske døvesport, så vi er meget glade for du valgte Globen Sport. Det er let at betale tillid tilbage til en mand, dig ved man kan stole på.

Du er den type som hvis man viser ægte loyalitet til, får man mindst lige så meget loyalitet tilbage. Du er manden, der tænker til mindste detalje at man ikke mangler noget. Det kunne holdet tydeligt mærke under DCL i Tyrkiet at det var lettere for spillere, ledere og trænerteamet at yde optimalt.

Globen Sport var tæt på at lukke for år siden og visse kredse i døvesporten gned i hænderne og håbede på det skete. Men din geniale og modige indgriben forhindrede det, og begyndte lave langsigtede planer, som kom klubben til gode i fremtiden. Det lykkes stort set når man ser på klubben i dag. Eksempel på dine langsigtede planer var at skaffe midler til Søren Toura-Jensen og Svend Tarpgaards massørkursus, som gav kæmpe udbytte under DCL, og som alle kunne se på resultaterne.

Du besidder mange unikke egenskaber, som man sjældent ser i døvesporten. Men vi så også andre sider af dig under DCL hvor du viste faderlig omsorg over for hver eneste medlem af DCLs trup, at alle kunne vise total tillid til dig. Du tillod dig endda at spotte holdleder egenskaber hos Lucas Gravgaard, der udviklede sig til international klasse holdleder under din vejledning. Det var meget imponerende at se fordi det er sjældent man kan spotte de slags egenskaber. Du sørgede for hver eneste medlem i truppen havde alting til rådighed. Selv om du havde masser af ting at foretage dig, viste du også et stort hjerte ved at sørge for spillernes helbred. Du skaffede tid til lægeundersøgelse af en spiller selvom du skulle til møde.

Michael, du er et unikt menneske, der tør at tænke ud af boksen. Vi sætter stor pris på din personlighed og dit professionelle arbejde. Vi håber at du vil forblive en del af Globen Sport familien mange år fremover.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram