hello world!
Udgivet: 5. april 2016

Hyggelig generalforsamling 2016 i Ceres Arena

I lørdags havde Globen Sport en vellykket hyggelig generalforsamling med deltagelse af 14 medlemmer, samt 3 gæster med blandt andet DDIs formand Claus Jul Larsen og DDIs næstformand Louise Peitersen. Det blev til en hyggelig sjov dag, hvor der var plads til sjov og hyggeligt samvær uden skulle være helt formelt på generalforsamlingen.

I forhold til sidste år var der ikke de helt store samtaleemner bortset fra gennemgang af årsberetningen, årsregnskaberne og valget af bestyrelsen. Man fik drøftet klubbens tilbud og fremtidens for klubbens tilbud, samt godkendt årsregnskaberne for klubben og støtteforeningen.

Under valget af generalforsamling var der en pæn interesse for bestyrelsesarbejdet, og forsatte endnu et år med 2 suppleanter som blev Nicolaj Molbo og Benjamin Knudsen. Derudover blev Kim Bøge Andersen valgt som ny bestyrelsesmedlem efter, at Brian Bille trak sig tilbage fra bestyrelsen men ellers var der genvalg til de øvrige poster.

Bestyrelsen består nu af:

Formand:
Jeppe Schjødt Nielsen

Kasserer:
Michael Vestergaard

Sekretær:
Steffen R. Olsen

Bestyrelsesmedlemmer:
Kim Bøge Andersen og Laurits Dahlstrøm

Suppleanter:
Nicolaj Molbo og Benjamin Knudsen

12936617_10154029441587482_7533934564492663847_n
(Fra venstre ses Steffen R. Olsen, Benjamin Knudsen, Laurits Dahlstrøm, Michael Vestergaard, Jeppe S. Nielsen, Kim Bøge Andersen og Nicolaj Molbo foran Ceres Arena, hvor generalforsamlingen blev afholdt)

Efter generalforsamlingen var der forskellige udflugter som superligakampen AGF – Hobro, fællesspisning på Asia Restaurant og til sidst spansk fodbold i fjernsynet med socialt samvær ved Aarhus Casino for medlemmerne.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram