hello world!
Udgivet: 22. december 2008

Her kommer årets første julegave!

Vi er stolte af, at kunne byde jer velkommen til Danmarks bedste og eneste fodbold hjemmeside. Hjemmesiden er en væsentlig forbedring i forhold til klubbens gamle side, her finder du et hav af nye features – Både for webredaktør, medlemmerne og de besøgende.

Hurtigt overblik
Så snart siden flasher frem på din skærm, vil du føle sig ajour med DøveLigaen, da du i de 3 rammer på højre side altid vil kunne se DøveLigaens stilling, topscoreliste og Globen Sports næste kamp.

Officiel hjemmeside
Der har været megen snak om webetik. En officiel hjemmeside skal efter de uskrevne regler ikke have tilknyttet en gæstebog. Denne side har ingen gæstebog. Dels fordi det er en officiel side, dels fordi vi ikke vil tage vare om alle de useriøse beskeder der kan komme i en gæstebog. Til gengæld kan du under hver nyhed vælge at kommentere nyheden, brug denne funktion til at debattere og diskutere med andre om den aktuelle nyhed.

Ingen gæstebog = frit sprog?
At vi har valgt ikke, at have en gæstebog på siden, betyder ikke, at etikken om en sober tone og brug af ytringsfriheden med omtanke, er revet væk fra bogen. Disse regler gælder stadig! Globen Sport forbeholder sig retten til helt at blokere for adgang til hjemmesiden, hvis overstående ikke overholdes.

Skribentens hjørne
Før hed det ’Borg’s hjørne’, nu hedder det ’Skribentens hjørne’. Forskellen er ikke den store. I skribentens hjørne kan alle skrive et indlæg om alt hvad hjertet skulle begære, så længe det er relevant. Skribentens hjørne er til for, at folk kan skrive en kronik og lufte deres mening om noget. Derefter kan der kommenteres og debatteres om det pågældende emne ved at vælge ’Tilføj kommentar’.

Når man har skrevet en kronik og trykker på ’send’, bliver teksten automatisk sendt videre til webredaktør, som vil læse kronikken igennem og tjekke om den lever op til kravene for god etik. Dvs. at der er brugt et sobert sprog, ingen personlige angreb eller lignede hetz mod andre individer etc. – Globen Sport forbeholder sig retten til at ændre ord, redigere afsnit og helt undlade at godkende kronikken, hvis den ikke lever op til kravene. Der vil altid komme en forklaring dertil!

Siden er stadig i udviklingsfasen, der kan komme små børnesygdomme, oplever du dette eller har du blot ris og ros, kommenter i dette tilfælde denne nyhed eller send os en mail via kontaktformularen, du finder under menupunktet ’Kontakt os’.

Rigtig god fornøjelse og nyd hjemmesiden!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram