hello world!
Udgivet: 3. januar 2021

GS’erne blev spillet ud af DBUs NytårsPokal

I weekenden gennemførte DBU endnu en eFodbold turnering efter en succes med JulePokal, og klubbens succes med en 2. plads var også fristende til endnu et forsøg. Men desværre var der langt bedre rutinerede spillere med denne gang, og desværre ingen podiepladser til klubbens 3 aktive spillere som deltog:

- Hung Vancao - Vancao
- Mads Henriksen - Mhsen97
- Lars Laursen - Larz120

Om klubbens deltagelse i DBU-turneringen skriver eFodbold idrætslederen Lars Laursen:

Hung og Mads endte i samme pulje og jeg i en anden pulje. Da der kun var 15 der deltog skulle der spilles returkamp i gruppespillet hvor Mads slog Hung begge gange og endte med at gå videre til 1/4 finale.

Jeg røg ind i en gruppe som var lidt af en dødspulje. Jeg tabte tre kampe og endte med uafgjort i tre kampe hvor jeg smid sejren i sidste minut og dermed røg ud af gruppespillet.

Selvom der kun var 15 tilmeldte, så var niveauet markant højere end til julepokalen og derfor endte Mads også med at ryge ud i 1/4 finalen med et 4-1 nederlag til den senere taber i bronzekampen.  Vi blev alle hurtigt enige om der skulle trænes mere for at blive bedre og klar til de næste turneringer.

---

Turneringsinfo NytårsPokalen 2021:
Turneringsinfo
Resultater

---

(Billedet er udlånt gratis fra unsplash.com, foto af Thandy Yung )

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram