hello world!
Udgivet: 29. september 2009

GS'er nummer 2 ved DM i golf

I weekenden var der DM i golf, som fandt sted på golfbanen ved Give i Midtjylland. Ca. 30 km. vest fra Vejle. Her var Globen Sport repræsenteret af Troels Dyhr.

Normalt er det på fodboldbanen man ser Troels Dyhr udfolde sig. I weekenden var det dog med handsker og kølle at Troels Dyhr spillede sig på 2. pladsen i lørdagens slagspil med i alt 167 slag, 6 slag mere end Danmarksmesteren, Hans Elgaard, præsterende. I søndagens stableford gentog Troels Dyhr bedriften og spillede sig igen på 2. pladsen, denne gang med 61 point, 6 point mindre end Jesper Vingum, der vandt stableford. Hans Elgaard blev nummer 3 i stableford.

Troels Dyhr har et golfhandicap på 5,7 og var den med det næst bedste handicap, hvor kun Hans Elgaard har et bedre handicap. Således passede det fint med Troels' placering. Det var i øvrigt første gang i mange år, at Troels Dyhr deltog ved DM i golf for døve, men han viste samtidig, at han ikke har glemt hvordan man svinger køllen, hvilket udtagelsen til brutto-holdet som skal til VM i golf for døve, som finder sted i Skotland i august 2010, også bevidner.

Globen Sport ønsker Troels Dyhr tillykke med den flotte placering!

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram