hello world!
Udgivet: 28. december 2020

GS’er blev nr. 2 til DBU JulePokal

Klubbens medlem og idrætsleder Lars Laursen blev nr. 2 i DBU eFodbold JulePokalen, hvor han deltog sammen med 2 andre medlemmer fra klubben og 38 spillere fra resten af landet i alle aldre og køn.

- Hung Vancao - Vancao
- Mads Henriksen - Mhsen97
- Lars Laursen - Larz12

Tidligere i efteråret blev eFodbold tilføjet klubbens eSport, hvor Lars Laursen blev idrætsleder for den nye elektroniske idrætsgren. Alle medlemmerne i klubbens eSport har både medlemskab til eFodbold og eSport, og her meldte 3 af medlemmerne til klubbens første elektroniske stævnedeltagelse.

I 2020 blev der i planlagt og formet flere fysiske trænings- og idrætsaktiviteter som venter på blive søsat i 2021, når det bliver muligt i forhold til Covid-19 restriktionerne og nøjes i øjeblikket med elektroniske aktiviteter.

Om klubbens deltagelse i DBU-turneringen skriver eFodbold idrætslederen Lars Laursen:

Første gjaldt det gruppespillet hvor Mads, Hung og jeg endte i hver sin pulje hvor alle gik videre til slutspillet. Jeg endte som nr. 1 min pulje og var derfor automatisk videre til 1/8 finalen, Hung og Mads blev nr. 2. i deres pulje og skulle derfor spille mod de andre 2’er fra de andre grupper.

Her blev det desværre endestation for Hung mens Mads og jeg vandt vores kampe i 1/8 finalen. Her lavede Mads et stort comeback efter at være bagud 0-2 til at score vindermålet i kampen sidste minut. Senere i kvartfinalen røg Mads desværre ud og blev slået af modstanderen som senere vandt turneringen.

Jeg vandt min 1/4 finale i allersidste minut og kom videre til semifinalen, hvor kampen desværre ikke blev gennemført af tekniske udfordringer med adgang, men det endte med ingen af dem kunne komme ind i ’lobbyen’ før kampen. Derfor skulle begge ud i en teknisk lodtrækning, som blev lidt dramatisk og endte med en sejr til mig og videre til finalen.

Modstanderen i finalen havde tidligere slået Mads med 6-0 i kvartfinalen, så jeg var forbedret på en stærk spiller. Kampen var en svær omgang med en god omgang tæsk med 9-0, men trods alt godt tilfreds med en 2. plads i turneringen samtidigt de andre også kom videre til slutspillet.

---

Turneringsinfo JulePokalen 2020:
Turneringsinfo
Resultater

Se kampene med Lars Laursen fra DBU JulePokal 2020:
https://www.twitch.tv/steensby02/videos

---

(Billedet er udlånt gratis fra pexels.com, foto af EVG Culture)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram