hello world!
Udgivet: 19. juli 2009

GS spiller hjælper Døvania

I år måtte Døvania, efter et ydmygende nederlag på 5-1, pænt aflevere guldet til Globen Sport, efter at have vundet to år i træk. DAN formåede endda, at skubbe Døvania helt ned på 3. pladsen i den netop overstående sæson. Nedturen for Døvania synes ingen ende at tage, således forlyder det, at Døvania har mangel på spillere og derfor ikke med garanti kan stille et hold op til den nye sæson.

Det vil Globen Sports forhenværende træner og nuværende spiller, Jakab Gade, lave om på. Derfor har han, efter en henvendelse fra Døvania selv, valgt at skifte til Døvania, for at bakke op omkring den københavnske klubs eksistens i Døveligaen. Selv udtaler Jakob Gade: "Globen Sport kan mere end sagtens undvære mig, hvorfor jeg har takket ja til Døvanias henvendelse. Også fordi det er sjovt at have Døvania i Døveligaen" En flot gestus af ham!

Døvania har i et forsøg på at opruste sig til den kommende sæson henvendt sig hos alle døve fodboldspillere, som er bosiddende i København, men også en århusianer er altså hoppet på vognen.

Jakob Gade er dog stadig medlem hos Globen Sport. Den eneste forskel er at hans DDI licens i næste sæson ligger hos Døvania.

Globen Sport ønsker Jakob Gade god vind i Døvania og siger på gensyn.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram