hello world!
Udgivet: 12. oktober 2009

GS på vej mod mesterskabet

DAN havde i dag hjemmebane fordelen da Globen Sport gæstede Odense. Endelig mødtes de to top hold i årets allersidste spillerunde. Kampen var i mange munde landsholdet vs. landsholdet. Men denne eftermiddag beviste Globen Sport at der kun findes ét landshold.

Blot 1 minut og 15 sekunder inde i i kampen halvflugter kometen, Søren Bøgsted, Globen Sport på 0-1 efter en ripost fra Torben Jensen. Herefter går kampen ind i en mere rolig fase. Globen Sport er ofte for ivrige efter at få bolden fremad hvilket resultere i et dusin adresseløse afleveringer. DAN har et par gode forsøg, hvor det ene rammer stolpen. Efter en god halv time modtager Martin Jacobsen bolden ved venstre side og sender fra en spids vinkel smukt den skuende bold over Torben Jensen i en blød bue og ind i nettet til en 0-2 føring. Der går blot få minutter og så er målkongen på spil igen og gør det sikkert til 0-3 ved Jon Hesselbergs assist. Nassor Salim når minuttet efter at bringe balance i regnskabet efter en flot solo tur.

Globen Sport går til halvlegen med en 1-3 føring, men spillet er alligevel præget af for mange panik-afleveringer i stedet for korte og præcise afleveringer langs jorden.

Globen Sport starter 2. halvleg præcis som de startede 1. halvleg; med et mål. Jeppe Schjødt bryder igennem på højre kanten og sender et hård indlæg ind i feltet, Martin Jacobsen sikrer sig sædvanligvis hans hattrick med et stående saksespark uden chance for Torben Jensen. Trods målene er Globen Sports spil momentvis stadig præget af panik-afleveringer, ligesom det smukke spil periodevis blomstre og fører til farlige situationer. Kampen går ind i en målløs periode med mange kort, hurtigst ude er Frank Hansen, da han med en albue mod Søren Bøgsted efter en nærkamp, bliver udvist. DAN kæmper fortrinligt videre med 10 mål og trods et massivt pres fra Globen Sport og flere gode chancer, lykkes det ikke at få scoret yderligere. Nassor Salim brænder et straffespark 8 minutter før tid, da hans skud ryger tæt forbi den ene stolpe. Det betyder også at Martin Jacobsen overhaler Nassor Salim på topscorelisten. Jacobsen er således med hans 16 fuldtræffere ét mål foran Salim

Kampens spiller: Søren Bøgsted.

Sejren betyder, at Globen Sport overhaler DAN på ligaens første plads til trods for, at Globen Sport har en kamp til gode. Og med den enorme mål forskel er Globen Sport dermed også et skridt nærmere klubbens andet DM på streg.

Kampfakta

DAN - Globen Sport 1-4 (1-3)

(01) 0-1 Søren Bøgsted (Ripost fra Torben Jensen redning efter et Jeppe Schjødt frispark)

(35) 0-2 Martin Jacobsen (Assist: Jacob Bast)

(41) 0-3 Martin Jacobsen (Assist: Jon Hesselberg)

(42) 1-3 Nassor Salim

(47) 1-4 Martin Jacobsen (Assist: Jeppe Schjødt)

(53) Frank Hansen, DAN

(55) Jeppe Schjødt, Globen Sport

(75) Anders Pedersen, Globen Sport

(80) Nassor Salim, DAN

(82) Nassor Salim brænder straffe

(85) Jonas Køedt, DAN 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram