hello world!
Udgivet: 10. juni 2014

GS Håndbold med til VM i Tyrkiet

Fra klubbens håndboldafdeling "GS Håndbold" er der 8 håndboldspillere som lige nu er med døvelandsholdet i håndbold til VM i Tyrkiet. For første gang i mange år er Danmark tilbage med håndbolden på internationalt plan efter, at det forsvandt fra danmarkskortet for ca. 10 år siden.

 

Øverst fra venstre ses:
Tomas Kold, Mads Jensen, Frederik Olsen, Charly Witt 

Nederst fra venstre ses:
Lars Kristian Iversen, Lars Løvig Nielsen, Emil Trillingsgaard og Nicklas Lejsgaard

 

I dagene 7. – 16. juni 2014 afholdes der VM i Håndbold for døve i Samsun i Tyrkiet, og indtil videre har landsholdet i dag vundet over Brasilien med 32-10 og tabte i går til Kroatien 15-28.

Medaljechancerne er endnu ikke gået helt tabt endnu, og det kan nås endnu ifølge håndboldlederen Lars Løvig Nielsen fra Globen Sport som også spiller på landsholdet. Lars slutter af med, at holdet har chancerne og nu drejer det sig kun om holdet griber chancen, og præsenterer når der er brug for det?

Du kan følge håndboldlandsholdet og se de mange forskellige nyheder, videoer, LIVE opdateringer og meget mere fra Tyrkiet på nedenstående hjemmesider og FB sider:

DDIs hjemmeside, deafsport.dk

FB side:
Dansk Døve-Idrætsforbund 

FB side:
Danske Døve Håndboldlandshold – fanside

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram