hello world!
Udgivet: 20. september 2016

GS Gokart slutter med guldpokal i Sommer Le Mans

I dag blev finalen og den sidste 6. afdeling af Sommer Le Mans afviklet i Racehall. Klubbens hold bestod i dag af Martin Astrup og vikaren Gitte Villads Larsen, da daværende medlem Laurits Dahlstrøm havde meldt afbud.

img_2670
(Fra venstre ses GS'eren Martin Astrup sammen med vikaren Gitte Villads Larsen)

Under løbet er der mange forskellige klasser på samme tidspunkt, og her var vikaren Gitte på pletten som første kører, og skiftede ca. efter 28 minutter med de 3 skift inden, at Martin tog de sidste halvdel. Og det kom bag på ham selv, men han kørte en fantastisk flot kørsel som gjorde, at han kom helt frem til en 2. plads i finaleløbet.

img_2655
(Fra venstre ses Patrick Seest med Martin Astrup inden han kørte sin fantastiske løb)

Men desværre fik Martin tildelt 5 strafpoint, fordi man skal køre med de samme personer som det er tilmeldt med, men hvis man så deltager i nogen af de 6 afdelinger med en erstatningskører, så tildeles der strafpoint som tildeles efter det pågældende løb. Men det var ikke lang tid han var trist, fordi han bevarede nemlig 1. pladsen i AM klassen for hele den samlede Sommer Le Mans for alle 6. afdelinger – så stort tillykke til Martin Astrup.

img_2688

På billedet ses en stolt Martin Astrup som har vundet den samlede guldpokal i AM klassen for Sommer Le Mans 2016, og det er helt klart en præsentation ved de sidste løb som gjorde han suverænt fik topplaceringer ved de sidste afdelinger.

Udover Martin Astrup, så var der også andre døve som deltog som f.eks. Patrick Seest og Dennis Meng fra Døves Idrætsklub Viking der blev nr. 1 i Rookie klassen med holdet ’Danish Deaf Karting' og vandt også den samlede guldpokal for Rookie klassen.

img_2682

De sidste to døve gokartkørere som også deltog var Patrick Lauridsen (venstre) og Ian Andersen (højre) som blev nr. 3 i finaleløbet under ’M. Vestergaard’, men eftersom de var gæstekører så var der ingen medaljer eller pokaler til dem. Patrick er også medlem af Globen Sport, men har ikke været tilmeldt Sommer Le Mans i denne sæson fordi han har haft fokus på andre stævner sammen med teamet Pølle Racing Team.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram