hello world!
Udgivet: 17. januar 2016

GS Gokart klar til sæson 2016

GS Gokart er klar til en ny sæson efter et vellykket medlemsmøde søndag d. 17. januar 2016 på Scandic Aarhus City.

Gokartafdelingen i Globen Sport har nu sammen med den nye idrætsleder Michael Vestergaard fået evalueret, debatteret, besluttet og udarbejdet både sportslige- og økonomiske handlingsplaner for det nye år.

IMG_6204

Sidste år deltog medlemmerne til internationale stævner i Tyskland og England, men for sæsonen 2016 har man i stedet valgt satse mere på nationale træningsarrangementer for klubbens medlemmer, hvor man vil bruge pengene på forbedre medlemmernes køreteknik m. m.

Gokarten har i dag 8 medlemmer med 6 herre og 2 damer, og indtil videre er der ikke de store planer om udvide afdelingen væsentligt. Sidste år var der på et tidspunkt 13 medlemmer, og det ønsker man ikke igen på nuværende tidspunkt, da sammenholdet, stemningen og det sociale virkelig er rigtigt godt blandt de nuværende medlemmer.

Sidste år var det en skuffelse, at døvelandsholdet i gokart troppede op med nye blå køredragter som var magen til klubbens egne blå dragter. Derfor har man sammen med medlemmerne besluttede, at skifte køredragterne ud til sommer til sorte og hvide farver. Derudover har man valgt andre køredragter, hvor der er mere fokus på mere beskyttelse for undgå større belastning på medlemmernes ryg og ribben.

Til sidst efter medlemsmødet kunne Franklin Richter i sin egenskab som idrætsleder for DDI, uddele EM pokalerne til medlemmerne som endelig er kommet efter 6 måneders ventetid. Døvelandsholdet bestod af 4 mandsholdet Laurits Dahlstrøm, Patrick Lauridsen, Franklin Richter og Dennis Kaae som sidste år i Nordirland vandt EM guld.

IMG_6271

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram