hello world!
Udgivet: 4. marts 2016

GS gokart i fuld fart med talent og udvikling

Alle gokarts er forsynet med en hydraulisk bremse, men i GS Gokart bruger man den ikke og afdelingen er i fuld fart med træningslejre, motorsportsarrangementer og meget mere.

Sidste år fyldte det meget af stævner, stævner og stævner mens handlingsplanen for 2016 mere er træning, træning og sociale arrangementer. Den nye idrætsleder Michael Vestergaard har fået økonomisk støtte til et større talent- og udviklingsproces i klubbens gokartafdeling. Derfor har man tilknyttet motorsportscoach Tommy Schröter til flere træningsarrangementer i klubben.

Tommy Schröter har mere end 25 års erfaring som aktiv racerkører bag sig, og han er ikke i tvivl om at de døve kørere kan udvikle sig meget mere. Han er enige med Michael om, at klubbens medlemmer er rigtig gode når de kan overhale de hørende og vinde løb, men et eller andet sted skal man også udvikles og blive bedre til det man gør. Derfor har man planlagt flere træningslejre i Aarhus og Holbæk.

Derudover har man planlagt noget ekstra ordinært for klubbens medlemmer i samarbejde med FDM, hvor fart, motor og socialt samvær bliver temaet for klubbens medlemmer i Jyllandsringen i Silkeborg. Det har man gjort, fordi en af årsagerne til afdelingens succes er sammenholdet af klubbens medlemmer og det er noget man skal bevare og bygge videre på.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram