hello world!
Udgivet: 21. marts 2015

GS Gokart er klar til stævne i Tyskland

På billedet fra venstre ses Franklin Richter, Laurits Dahlstrøm, Thomas Holm og Anne Andersen.

Denne gang tager GS Gokart afsted til Tyskland til klubbens første internationale stævne i gokart. Holdet mødtes kl.11:00 d. 19 marts 2013 i Fredericia og derefter køre i 2 biler til Tyskland. Turen varede godt 7-8 timer med diverse pauser, men holdet kom godt frem til Køln og blev indkvarteret ved Hotel Ibis med efterfølgende fællesspisning og overnatning.

Søvnen viste sig at være meget tiltrængt med tanke på hvad de tyske værter havde arrangeret som velkomst, dagen efter vores ankomst med en guidet tur igennem Køln, hvor holdet også fik set Køln's flotte domkirke udefra og indvendigt, fra jorden til de svimlende 157, 31 meter oppe i toppen, med efterfølgende fælles spisning inden kursen skulle sættes mod Kart-Club Kerpen-Manheim som var betydende for den verdensberømte Michael Schumacher's motorsports karriere. Der blev tid til at kigge på udstyr, bane og bese alle billeder, artikler og pokaler fra hans karriere fra begyndelsen, og derimod kunne alle forstå at karrieren for de store navne i motorsporten oftest har sin start i gokarten, og med dette håber man på at holdet er motiverede til løbet der skal køres lørdag eftermiddag.

Ikke så langt derfra lå Michael Schumacher Kart-Center, hvor holdet havde planlagt første del af træningen med et par trænings omgange og efterfølgende spisning inden turen til Essen. Aften sluttede med indkvarteringen og sen træning ved Daytona Kartbahn inden stævnet lørdag eftermiddag. Desværre var der lidt store forskelle på kartene hvilket vi håber er i orden til løbet. I skrivende stund er hele holdet indkvarteret ved Astoria City Resort, Essen for at samle kræfter inden det for alvor går løs.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram