hello world!
Udgivet: 20. januar 2017

GS Gokart åbner op for nye medlemmer

Gokartafdelingen i Globen Sport har i dag 4 gokartkørere bestående af Franklin Richter, Dennis K. Kaae, Tobias Davidsen og Patrick Lauridsen. Det har tidligere været en større dominerende afdeling i klubben, men efter en periode med oprydning og ny strukturering – er der nu åbnet op for nye medlemmer igen.

Men alligevel er det ikke så ligetil, at kunne blive medlem i Globen Sport. Betingelsen for kunne blive medlem er, at man ikke har været medlem af en af de andre gokartklubber som f.eks. Viking og Døvania de sidste 12 måneder.

Det har klubben besluttet for undgå, at tage medlemmer fra de andre klubber og undgå de eventuelt må dreje nøglen om på grund af manglende medlemmer, derfor søger Globen Sport efter nye medlemmer i de nye kredse som har kørt DDKC eller blot ønsker køre gokart.

I sidste uge havde gokartafdelingen medlemsmøde, hvor sæsonen 2017 er på plads med træning, deltagelse til stævner, økonomisk støtte og meget mere.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram