hello world!
Udgivet: 10. juni 2016

Gokartlandsholdet nu klar til EM Gokart Frankrig

Banen ved Pôle Mécanique Karting

Døvelandsholdet i gokart som lige nu er i Frankrig til Euro Nations Deaf Karting Championships 2016 melder, at de nu er klar til turneringsstart i morgen efter have gennemgået dagens forskellige træningspas. 

Den første træningspas om formiddagen blev gennemført med 10 gange 10 minutter, hvor man fik afprøvet stort set alle karterne ved Pôle Mécanique Karting ved Ales Cevenes, og i den forbindelse er der blevet taget vurderinger på karterne, så man er forhånds forberedt på hvad man kan forvente i morgen afhængig af hvilken kart man vil få tildelt.

På landsholdet er humøret højt og man føler sig i godt form til turneringen i morgen. Inden dagens træning blev afsluttet fik man også lige set til østrigerne som også kom forbi til træning, og selvom man ikke skal undervurdere modstanderne, så var østrigerne ikke på samme tidsmæssigt niveau i forhold til danskerne.

I følge Pôle Mécanique Karting ved Ales Cevenes er deres melding, at det var været planen køre med 13HK men blev ændret af økonomiske årsager, men ifølge turneringsledelsen er det en fejl fordi det hele tiden har været planen køre med 9HK karterne. Det har på ingen måde skabt uro for landsholdet, da de hele tiden har benyttet sig af 9HK karterne til træningen og er klar til benytte dem i morgen til EM.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram