hello world!
Udgivet: 24. juni 2015

Gokart-landsholdet kørte sig til tops ved EM Gokart i Nordirland

På billedet fra venstre ses Laurits Dahlstrøm, Franklin Richter, Dennis Kaae og Patrick Lauridsen.

Det blev til en kæmpe sportsligt succes for det danske landshold som for første gang deltog til internationalt stævne i udlandet.

EM Gokart 001

Det var gokart-landsholdet som i lørdags d. 20. juni 2015 til det uofficielle Euro Nations Deaf Karting Championships 2015 på ’Nutts Corner Circuit’ i Belfast, Nordirland.

EM Gokart 002 

Danmark deltog med Laurits Dahlstrøm (GS), Patrick Lauridsen (GS), Dennis Kaae (GS) og Franklin Richter (GTSV Essen) skulle deltage i både individuelt i forskellige vægtklasser og i holdkonkurrencen.

I vægtklassen 72-78 kg vandt Franklin Richter guldpokalen, og Patrick Lauridsen vandt sølvpokalen i samme vægtklasse. I den anden vægtklasse 80-86 kg vandt Laurits Dahlstrøm bronzepokalen, mens Dennis Kaae blev nr. 4.

EM Gokart 003

I holdkonkurrencen kørte hver 30 minutter i sammenlagt 2 timer, og sikrede sig 1. pladsen med hele 1 omgang og 10 sekunder foran Tyskland. Her beviste Danmark helt klart, at de var en klasse i for sig og det har givet positivt anerkendelse fra de andre deltagne hold.

Næste mål for gokart-landsholdet er næste år til Euro Nations Deaf Karting Championships 2016 som skal afholdes i Frankirg.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram