hello world!
Udgivet: 15. juli 2010

GlobenSport netop vendt hjem fra et et nyt succesophold på Åland

Opholdet til Åland bestod af 10 medlemmer, hvor 9 af dem var med for to år siden. Brian Bille valgte at tage med i år, efter at have kun hørt godt om Åland Sportfestival.
De 10 medlemmer bestod af; Søren Jensen, Ivan Strømgaard, Svend Tarpgaard, Jakob Gade, Herluf Juul Christiansen, Jeppe Schjødt, Tobias Holland, Troels Dyhr, Brian Andersen/BA og som sagt Brian Bille.
Alle var lige så spændte på om det blev lige så succesfuld som for to år siden. Alle var enig i at opholdet i år på Åland, var en større succes som end opholdet for to år siden.

Vi havde vores egen hytte/sommerhus, hvor der var privat badebro, strand og Swimmingpool. Og vejret var helt i top, dog op til 30 grader nogle af dagene. Vi kunne ikke forlange mere.
Ugen startede med at Troels skulle ud og spille golf og senere badminton, og Søren, Jeppe og Tobias skulle spille badminton. Hvor alle gik videre fra puljen. Søren og Jeppe skulle møde hinanden i kvalfinalen, hvor Søren vandt efter en meget tæt kamp. Troels måtte trække sig fra sin kvartfinale, pga. lyskeproblemer som havde drillet ham under golfen. Som han gennemførte selvom han havde problemer med lysken. Desværre ingen medajler i badminton.

Jakob stillede op i bordtennis, hvor han blev flot nummer 5 ud af 12 spillerne.
Det eneste der manglede var nogle medajler med hjem til Århus og DK. Det kom der også, Svend at gøre det som alle ikke havde forventede. Han vandt både bronze og sølv medajler i orienteringsløb, hvor han slog løbere som var på landsholdet diverse lande. Stort skulderklap til ham. Måske skulle man få DDI til at henvende sig til ham.

Fodboldholdet/Futsalholdet kom til finalen hvor de tabte til det finske hold, hvor mange af dem spiller på det finske futsal landshold. Dog skal det siges at drengene var meget uheldige med skader og uheldig. BA blev skadet i en fodboldkamp for hans hørende hold, som skete ugen op til afrejse. Søren blev skadet i puljekampene, hvor han vred rundt på hans ene ankel. Så var hans deltagelse over. Troels havde lyskenproblemer, som bed smerterne sammen igen. Jeppe fik det meget dårlig inden finalen kampen. Hvor han følte sig dårlig og nærmeste lam. Dog kom han på benene igen og spille anden halvleg af finalen. Mon ikke at GS havde vundet guld, hvis skaderne ikke havde ramt drengene. Stor ros til spillerne, og gjorde GS stolte igen. Holdet bestod af: Tobias som målmand og styrmand når han var markspiller, Jakob, Ivan, Søren, Herluf, Troels, Jeppe og Brian Bille.

Selvom skaderne opstod, så var der andre som tog ansvar og gjorde det godt. Ivan og Jakob gjorde rigtig godt. Selvom der ikke blev kåret turneringens bedste spiller, så burde Brian Bille have vundet den. Han var over niveau end de andre spillere. Han gjorde forskellen. Døvania gjorde til rigtig godt, hvor Jonas K og Anders K havde et godt stævne. Som desværre tabte kampen om 3. pladsen til et svensk hold. Dog var de kun 5 spillere og havde ingen udskiftere med. En eller to mand på bænken, havde nok placerede dem højere oppe end nr. 4.

Må hellere sige at GS vandt 2-1 over Døviana i puljen… YES…
Udover de gode sport resultater så var det sociale helt i top. Vi har nok ikke grinet så meget på en uge. Hvor der blev lavet en masse sjov med hinanden og masser af hold ånd.
Så mon ikke Globen Sport vender tilbage om to år igen…

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram